Hon dansar vidare i livet

IMG_0223IMG_4389

Hov1. Vem älskar inte Hov1?! Just ”Hon dansar vidare i livet” är en sådan låt som är pricken över I. Finns så mycket rent känslomässigt som går att relatera till, på många olika plan. Jag älskar att deras texter är så nakna och öppna, om kärlek, relationer, vänskap, sex och bara livet helt enkelt. Det är musik för mig, när man kan relatera och nästan uppleva känslorna bara när man lyssnar. Men men, detta inlägget ska egentligen inte handla om Hov1 … utan tänkte mest bara sno deras slogan. 😉

Jag är så sjukt stolt över mig själv. Detta är ett tillfälle för mig att ge mig själv en rejäl jävla klapp på axeln, för det är jag fan värd. Jag (och många andra) har gått igenom så sjukt mycket i livet trots att man är ung och inte har upplevt mycket alls egentligen. Men ändå har man så sjukt mycket i bagaget när det gäller vänskap, relationer, tankar om kropp och utseende, om kärlek, ja, om det mesta kan man väl säga. Ända sedan min senaste dipp, för cirka fem veckor sedan, då jag även beslutade att hoppa av skolan, har mitt största mål med livet och med mina dagar varje dag varit att ”idag ska jag må bra”. Jag brukar tänka att mitt mål är att jag ska bli en lycklig person – som ibland mår dåligt, istället för att vara en olycklig person – som ibland mår bra. DET är mitt största fokus varje dag. Så fort jag öppnar ögonen, kliver upp ur sängen, öppnar ytterdörren. Idag ska jag må bra, punkt.

Just nu idag känner jag efter lite extra mycket i kropp och själ. Det är något som inte stämmer, någonting har förändrats. Och vet ni vad det är? Jag är så sjukt jävla lycklig just nu. Idag, igår, i morgon. Jag är glad, jag känner mig lycklig, full med energi, men bäst av allt – jag känner att jag har pusslat ihop många, många av bitarna i mitt pussel som det senaste har legat över hela golvet. Jag är också så sjukt glad och stärkt i att jag har lyssnat på mig själv och tänkt bort alla som ska tycka en massa saker om det ena och det andra, nu har jag lyssnat på mig själv enda sedan jag bestämde mig för att ta en paus från allt. Och jag är så glad för det. Mitt mål hela tiden har varit att få tillbaka mitt driv och min glöd som jag alltid har haft, men som har kommit bort under mina jobbigaste perioder. Men nu det senaste har jag kunnat vara i stallet och varit på gymmet, varit fysiskt aktiv en hel del men sedan ändå vilja MER. Där är jag. Det här med att hela tiden vilja mer, det är nästan det som jag står för som person. Jag kämpar in i det sista och ger aldrig upp, och nu har jag äntligen hittat tillbaka till samma fighting spirit igen, där jag helt enkelt har hittat tillbaka till mig själv.

Det har varit så svårt men samtidigt enkelt att hitta vägen tillbaka. Det jag har gjort konsekvent är att faktiskt vara egoistisk. Tänka på mig själv och se vad JAG mår bra av för stunden och vad som gör mig glad. Jag har tagit bort så mycket press jag bara kan från alla håll och kanter och bara tagit det lugnt. Sedan har jag liksom väntat ut min hunger efter mer. Och visst blev jag hungrig, och nu är jag i full gång igen.

Jag tror att det som gör mig lyckligast just nu och det som har stärkt mig själv är att jag verkligen har hittat mig själv ännu lite till. Liksom fått chansen att bonda lite med mig själv och bara fått ta det lite lugnt. Jag tränar varje dag, rider mina hästar och umgås med mina fantastiska kompisar som har en förmåga att få mig på bra humör bara genom en kram. Där kan man säga att jag garanterat har världens bästa vänner.<3

Känner att mina tankar kanske blev lite flummigt nedskrivna, men det är i alla fall såhär jag känner just nu, och detta var egentligen bara en uppdatering om att ”Hej jag lever, och just nu är livet ganska bra faktiskt”. Jag är verkligen tacksam över så fina vänner, familj och alla er där ute som har hört av sig privat till mig för att verkligen höja mitt självförtroende till månen. Det slår mig ofta hur många fantastiska människor det finns där ute. Som är genuint snälla och som alltid vill andra människor väl. Det är ni som kommer gå långt i livet, just ni som har modet att stå upp för någon annan och inte välja att titta bort.

Kram på er,

Esther

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>